Svenska Diskbolaget AB

Din diskmedelspartner när det verkligen gäller!

Lediga jobb  

2018-02-05

Vi växer och behöver förstärka vår organisation med en säljande tekniker….

Diskbolaget är en ledande specialist av diskrumskemikalier till restaurang och storhushåll. Med egen utveckling och tillverkning har vi möjlighet att tillhandahålla kostnadseffektiva disktekniska lösningar till våra kunder.  Vi ingår i ett rikstäckande nätverk av diskmedelsföretagare som kännetecknas av sin stora hängivenhet att alltid lösa alla resultatrelaterade problem som kan uppstå i anslutning till ett bra diskresultat. 

Med våra 25 år i branschen har vi skapat en unik position på marknaden som vi nu med din hjälp vill bevara, utveckla och förstärka här i Malmö regionen.

Som säljande servicetekniker på Diskbolaget kommer du att få möjlighet att under eget ansvar få arbeta mycket brett, vilket innebär dagliga uppgifter som omfattar leveranser, installationer, service och funktionskontroller på disk- & doseringsutrustningar. Reparationer och byte av reservdelar på diskmaskiner ingår också arbetsuppgiften. Du kommer även att fungera som rådgivare och tillhandahålla enklare utbildningar till våra kunder. Du kommer att få jobba i en miljö god support och uppbackning från erfarna kollegor med många års erfarenhet.

Du kommer ständigt i kontakt med våra kunder, det är därför viktigt att du har en fallenhet för sociala och affärsmässiga kontakter.

Tjänsten är en tillsvidareanställning på 100%. I tjänsten ingår fast lön och servicebil.

Din profil

  • Du har en bakgrund inom maskinservice eller erfarenhet inom liknande arbetsuppgifter
  • Att du är positiv, kund- och serviceinriktad är en förutsättning
  • Problemlösare, El-behörighet (intresse) är en merit, inget krav.
  • Innehar B-körkort
  • Erfarenhet inom tvätt, livsmedels eller restaurangbranschen är mycket meriterande.

Som säljande servicetekniker på Diskbolaget får du ett självständigt och kreativt arbete. Du blir en viktig del av Diskbolaget s framgångsrika och växande diskkoncept.

 

Kontakt

Skicka CV till jobba@diskbolaget.se senast den 31 mars.

 

Här finns vi och våra produkter…

Diskbolaget finns i Svedala med egen sälj- och serviceorganisation som täcker stora delar av Skåne. I övrigt så samarbetar vi med återförsäljare över hela riket. Vi har idag täckning från Kiruna i norr till Ystad i söder. Totalt ett tjugotal återförsäljare representerar våra produkter.Vi finns även representerade i övriga Norden samt delar av Europa.

Tre ben

Diskbolaget arbetar idag inom tre affärsområde. 
-Egen tillverkning, försäljning av diskrumskemikalier och doseringssystem.
-Diskmaskinsförsäljning, installation och service 
-Distribution av disk-, städ och hygienförnödenheter till restaurang och storhushåll.

Miljö

Diskbolaget arbetar för en hållbar miljö både innanför som utanför väggarna. Vår verksamhet står under tillsyn av kommun, länsstyrelse och kemikalieinspektionen. Även arbetsmiljöverket och andra tillsynsmyndigheter kontrollerar vår vardag. Huvuddelen av vår produktionsvolym består idag av Svanen märkta produkter, vår målsättning är att ytterligare förfina våra produkter och doseringssystem för att möta kommande miljökrav. Diskbolaget samarbetar sedan många år direkt med världens giganter och ledande kemikalieleverantörer BASF, AKZO, DOW m.fl Det ger oss möjlighet att ligga i framkant när det gäller utvecklingen av nya miljövänliga produkter. Det är viktigt för  kommande generationer att vi lämnar minsta tänkbara avtrycket i miljön och att vi kontinuerligt prioriterar förnyelsebara råvaror. Vi använder i stor utsträckning moderna och beprövade komponenter bestående av stärkelse och sockerbaserade råvaror. Våra produkter följer EU direktiven för tvätt och rengöringsmedel. Unikt för Diskbolaget är också den speciella tillverkningsprocess som gör att vi kan utnyttja exotermisk energi. Den återvinns för att sedan utnyttjas som uppvärmningsenergi i fastigheten. Produkterna MaxiBlock och MaxiDry tillhör det mest koncentrerade produkter och bidrar också till en mycket lägre transportkostnad. Minsta tänkbara mängd förpackningsmaterial per diskad back. Våra kapslar är transportgodkända och kan därför hanteras utan ytterligare onödigt skyddsemballage.

service2

Starta Eget

Diskbolaget söker återförsäljare på vissa orter i Sverige. Har du funderingar på att starta och undrar vad du har för möjligheter och hur det fungerar?  Vi hjälper dig att komma igång och om …

 

HistoriaIMG_4243[1]

Diskbolaget grundades våren 1995 av Seth, Stefan och Kent. Vi träffades egentligen något år tidigare på ett annat bolag i samma bransch, den sessionen blev kortvarig, tre optimister startar alltså eget… Stefan med bakgrund från Balldish som sedan byter namn till Granuldisk AB och därefter såldes vidare till GS Development. Kent med historia från försäljning av elektronikkomponenter, Bejoken samt Seth med bakgrund från diverse marknadsförings och säljuppdrag.

Vi startade utan något större kapital och kundunderlag. Med goda krediter hos några leverantörer kom vi igång. Hyrde i andra hand lokaler på Limhamn där kontoret bestod av några lastpallar tillsammans med en omrörare och ett par lagerhyllor.  Två begagnade leveransfordon införskaffades. Dodge van´s  en med röd plyschklädsel  o gardiner och en med träpaneler o Momo ratt….. eftersom alla pengarna gick till bilarna, bensin och reparationer i stället för lön så fick vi snart byta mot tristare dito. Tillverkning och lager flyttade sedan ganska snart till Oxie där vi utvecklade verksamheten ytterligare. Efter en tid så bestämde sig Seth för att flytta till Cypern och starta upp egen verksamhet där. Där han för övrigt fortfarande är aktiv, dock inom annat affärsområde. Kent och Stefan fortsätter i samma anda. Verksamheten ökar i lugn takt och vi flyttar sedan till Svedala i större lokaler. Efter utvecklingen av All in One doseringsutrustning 2001 och övergången från pulver till fasta gjutna diskmedel får vi fler och fler återförsäljare, större avtalskunder och kommunala kontrakt så börja utvecklingen ta fart. Efter många år i hyrda lokaler i Svedala bestämde vi oss 2011 för att bygga nya och mer anpassade lokaler för kemikaliehantering och tillverkning. Dit flyttade vi 2013. Idag har vi ökat vår produktion till ca 1000 ton diskrumskemikalier. En stor del exporteras nu som ´private label´ till ett tiotal länder i Europa. Vår historia övergår till nutid och med möjlig att följa oss på ansiktsboken ..

facebook

+46 40 40 59 80