Svenska Diskbolaget AB

Din diskmedelspartner när det verkligen gäller!

SERVICE 

 

I ordet service kan läggas många olika värderingar, för Diskbolaget betyder det ett totalt åtagande. Vi tillhandahåller allt ifrån utbildningar, säkerhetsföreskrifter, kemikalier, jourservice, leveranser och inte minst diskmaskiner. Diskbolagets samtliga representanter  kan tillhandahålla en omfattande service på din diskutrustning. Vi reparerar och justerar er utrustning så att ni alltid får det bästa tänkbara resultatet utifrån era förutsättningar.

Korta disktider på endast 1-2 minuter medför att alla maskinens parametrar måste vara på topp för att uppnå bra resultat. Vi arbetar med alla på marknaden förekommande maskiner och vi har ett brett kontaktnät när det gäller problemlösningar och reservdelar mm. 

När det väl är dax för uppdatering av diskmaskin eller diskrum då hjälper Diskbolaget också till…  ny eller begagnad diskmaskin och även installationer, projekteringar av diskrum osv. Det händer inte allt för sällan att man hitta något objekt på nätet som sedan visar sig inte fungerar som det var tänkt eller som kanske dessutom inte är anpassad för förutsättningar som gäller. Kontakta oss, mer än 25 års erfarenhet trollar man inte bort. Vi kan disk….  och det blir lönar sig i längden….    slå en signal idag så berättar vi mer.

Reservdelar och service kan beställas hos Peter på telefon +46 709248205.

JOURSERVICE vardagar och helger. Kl 17.00-21.00 vard Kl 10.00-21.00 lörd, sönd och helgdag. Tfn: 0709-248200

 Jouravgiften är 1500:-

LÄNKAR

Installationsanvisning v3

Installationsanvisning v3 Solid Rinse

Programmering Dema Olympian torkmedelspump

Gojo Tvål.  Ansök om subventionerade dispensers Här: Dispenser Placement Form SWE 2016

Hanteringsinstruktioner för Maxiblock Maskindiskmedel

Reservdelar Wexiödisk Reservdelar Wexiödisk Reservdelar Wexiödisk

Wexiödisk     Wexiödisk    Wexiödisk

Service Wexiödisk Reservdelar Wexiödisk   Reservdelar Wexiödisk

facebook